Skip to content

Studio Verheijen

Bij Studio Verheijen zijn we ervan overtuigd dat mensen zich het fijnst voelen als ze zich thuis voelen. Wij helpen jou om je omgeving zo aan te passen, dat je er helemaal blij van wordt: precies zoals jij het in je hoofd hebt. Samen creëren we jouw droominterieur!

 Kijk eens om je heen. Grote kans dat je nu thuis op de bank zit of op kantoor achter een bureau. Het grootste deel van de dag breng je namelijk binnen door. Is het dan niet fijn dat de ruimte mooi oogt? Dat je er goed in functioneert en belangrijker nog: dat je je er op je gemak voelt. Er echt thuis bent. Wij helpen jou!

Studio Verheijen

Jouw thuis-gevoel concreet

Al bladerend door een woonmagazine, scrollend door Pinterest of surfend op internet word je overladen met de meest prachtige inspiratiebeelden van interieurs. Heel mooi allemaal, maar hoe maak je de vertaalslag naar je eigen woning of (kantoor)ruimte? En hoe zorg je er vervolgens voor dat het geen allegaartje aan stijlen wordt? Kortom: hoe voorkom je keuzestress?

 Bij Studio Verheijen helpen we je om je keuzes te definiëren en zo te komen tot jouw droominterieur. Wij zetten jouw gevoel om in een concreet voorstel, eventueel ondersteund door moodboards en ontwerpschetsen.  

Carnaval Studio Verheijen 2024
Nieuws
studio

Aangepaste openingstijden carnaval

Traditiegetrouw zijn Studio Verheijen en Verheijen Schilder & Onderhoud op Carnavals maandag en dinsdag gesloten. Vanaf woensdag 14 februari zijn we weer bereikbaar. Namens ons

Lees verder »
kleur Vining Ivy
Studio Verheijen
studio

Kleur van het jaar 2023

De kleur Vining Ivy is verkozen tot Sigma kleur van het jaar 2023. De gedurfde blauwgroentint biedt zowel rust als energie. Vining Ivy is modern,

Lees verder »