Skip to content

Interieurontwerp

Ga je verhuizen, bouwen of verbouwen? Daar komt heel wat bij kijken. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat je huis straks echt voelt als thuis. Wij helpen je graag bij het maken van een interieurontwerp dat aansluit op jouw wensen. Ook als je niet precies weet waar je naar op zoek bent, helpen wij je bij het maken van de juiste keuzes.

Werkwijze interieurontwerp

Om jouw wensen en behoeften zo goed mogelijk te begrijpen en te interpreteren, starten we elk project met een persoonlijk gesprek in je eigen vertrouwde omgeving. Dit is voor ons essentieel om een passend interieurontwerp voor jouw woning of werkruimte te maken.

Door het maken van plattegronden, eventueel ondersteund met sfeerimpressies, kleurstalen en verdere materialisatie, laten we je met andere ogen naar je interieur kijken. Alles is uiteraard afgestemd op jouw wensen en samen zoeken we naar de meest optimale en persoonlijke interieurbeleving. Samen creëren we jouw thuis!

Inhoud:

  • Intakegesprek op locatie
  • Afspraak in onze showroom waarin de eerste schetsplattegronden en impressies worden besproken
  • Tweede afspraak in onze showroom met presentatie van het definitieve ontwerpvoorstel inclusief impressie materialen/kleurmonsters.
  • Per mail volgt het complete digitale interieuradvies inclusief plattegrond, kleurschema en materialisatie
  • Eventueel aansluitend een verkoopgesprek in onze showroom

Neem contact op voor meer informatie en het maken van een afspraak.