Skip to content
Verheijen

Schilder en Onderhoud

De inrichting, architectuur en styling van een woning of bedrijfspand zeggen iets over de gebruiker(s). Uitgesproken, excentriek, ingetogen, klassiek, modern. Je moet je met het pand kunnen identificeren. Dat weten wij als geen ander.

Verheijen

Schilder en Onderhoud

Al 80 jaar voert Verheijen in opdracht van particulieren en bedrijven in de regio schilder- en onderhoudswerkzaamheden uit. Daarbij proberen we er altijd voor te zorgen dat we dicht bij de klant blijven. Goed luisteren naar de wensen, meedenken, gevraagd en ongevraagd advies. Het zijn bij ons geen loze beloften, maar zaken waar wij voor staan.

Kwaliteit is voor ons dan ook geen eis, maar een vanzelfsprekendheid. Bij Verheijen zitten vakmanschap, oog voor detail, hard werken en hartelijkheid in het DNA. 

Vakmanschap en Kwaliteit!

Buitenschilderwerk

Voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden kunt u ons contacten. Betreft het een restauratie, een renovatie of een reparatie, wij kennen de kneepjes van het vak.

Renovatie

Een fraaie gevel vormt vaak de eyecatcher van een woning of bedrijfspand. Om ervoor te zorgen dat die gevel ook in de toekomst in het oog blijft springen, is onderhoud nodig.

Binnenschilderwerk

Uw deuren en kozijnen geschilderd? Uw hal getext?
Of had u het toch liever gespoten?
Kan allemaal.

Beglazing

Welk glas kan ik het best gebruiken voor welk gebouw? Wij kunnen u álles vertellen over de laatste ontwikkelingen in isolerend glas.

Interieur inrichting en advies

Bij Studio Verheijen zijn we ervan overtuigd dat mensen zich het fijnst voelen als ze zich thuis voelen.

Verheijen schilder en onderhoud Deurne, met verve geslaagd.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm van Verheijen een schildersbedrijf dat werkt in utiliteit en particuliere sector.

Met als activiteiten: binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, renovatie, onderhoud en interieur inrichting en advies.

Het bedrijf bestaat al meer dan 80 jaar en is gevestigd in Deurne Walsberg, daar bevindt zich ook de verf- en wandwinkel met een keur aan keuze in vloer, raamafwerking en alles op gebied van kwaliteitsverven.

Video afspelen

Verheijen

met verve geslaagd!

(0493) 31 23 37

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op